Ce ghinion! Un român a nimerit în autobuz lângă un fumător de ţigară electronică şi a fost nevoit să se mute lângă boschetar

Nespălaţii au fost detronaţi la duhoare! Un bucureştean ghinionist a nimerit în autobuz lângă un fumător de ţigări electronice, care puţea a ciorapi nespălaţi în ultimul hal. Bietul om a fost nevoit să se dea mai aproape de boschetarul autobuzului, care l-a consolat, spunându-i: “Asta e, lasă pe oricine în autobuze acum”.

“Am urcat împreună cu împuţitul electronic în staţia Sf. Gheorghe. M-am mirat de ce boschetarul din autobuz se îndepărtează de noi din proprie iniţiativă imediat ce urcăm. Pe urmă mi-am dat seama că stau lângă un de-ăla care foloseşte dispozitive de fumat. Am mai mirosit aşa ceva o singură dată, într-o excursie la munte, când un cioban şi-a dat jos cizmele pentru prima oară după 3 luni”, spune victima duhorii.

Pentru că pasagerii huiduiau, şoferul a oprit, a intrat peste ei şi a zis: “Care te-ai urcat, bă, cu câine mort la mine în autobuz?”. Oamenii au insistat să-l dea jos pe împuţit, dar le era silă să-l atingă, aşa că au pus câte 2-3 lei fiecare şi i-au dat boschetarului, care s-a ţinut de nas şi l-a împins jos din autobuz pe împuţitul electronic. Din păcate, autobuzul urmează să fie ars, pentru că nu se poate scoate duhoarea de ţigară electronică.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
20 martie 2018 15:17
Citește mai mult despre: boschetar tigara electronica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult