Ce ne facem dacă vine Dragnea în vizită? 40% dintre români nu au baie în casă

Cum Liviu Dragnea invită tot mai des jurnaliștii să meargă cu el la baie, mulți români încep să-și facă griji. Mai ales cei 40% care au buda în fundul curții, care se înspăimântă la gândul că Liviu Dragnea ar putea să le facă vreo vizită. 

”Mă fac de rușine dacă vine domnul Dragnea la mine în casă și mă invită cu dumnealui la baie”, se plânge un teleormănean. ”Am avea de mers aproape 100 de metri până în fundul curții, unde e buda și mai e și noroi pe cărare. Și, nu știu cum să vă spun, dar nici nu cred că avem loc amândoi deodată în budă, că nu e chiar atât de mare, e decât (sic!) de-o persoană.”

”Nu cred că Liviu Dragnea va fi deranjat să meargă la o astfel de budă”, apreciază însă reputatul analist Decebal Popescu. ”Nu e ca și cum lipsa apei l-ar încurca pe Dragnea, că nu pare genul care se duce acolo să se spele pe dinți sau să facă un duș. Nu, el cred că merge la budă mai degrabă ca să tragă o țigară, nu pentru lucruri care țin de igienă. Cât despre mirosul care e într-o astfel de budă, e obișnuit de la partid.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
20 februarie 2019 12:02
Citește mai mult despre: Dragnea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult