Ce romantic! În dimineaţa asta, o femeie i-a făcut soţului grătar în pat

Un gest romantic poate aduce multă armonie în casa unui cuplu și dacă vrei să-ți surprinzi bărbatul cu cel mai romantic gest din lumă, ia exemplul Mioarei Papuc din Câmpina. Această adevărată doamnă și-a surprins în această dimineață soțul cu un grătar în pat.

„M-am trezit în aburii dimineții și am simțit pe lângă aerul rece care anunță venirea anotimpului friguros și o aromă de usturoi și de pastă de mici. Era soția mea care adusese pe o tăviță un mic grătărel și tocmai încinsese cărbunii”, spune fericitul soț. Mioara l-a mângâiat pe frunte și i-a turnat bere pe grătar, să se stingă un pic cărbunii, să nu ardă carnea, și încăperea s-a umplut de un fum frumos mirositor.

„Nici nu mai simțeam mirosu de ciorapi sau de revulsin. Micii au ieșit cum trebuie, zemoși, buni, de se scurge grăsimea pe pernă”, a povestit beneficiarul gestului romantic. Evident că după ce au terminat de mâncat totul s-a încheiat cu o partidă de amor sălbatic, după ce au pus grătarul pe noptieră și restul de mici în frigider.

Scris de Ef
19 septembrie 2020 11:09
Citește mai mult despre: gratar mici pat romantic

Alte articole

Vezi mai mult