Când scăpăm de obiceiurile proaste din sistemul de învăţământ? Tot mai mulţi elevi reclamă faptul că profii, deşi de ceva vreme au salarii mult mai mari, continuă să le ceară ţigări, sub diverse pretexte, de la “le-am uitat pe ale mele” până la “tu vrei să te las repetent? Nu fi obraznic şi dă-mi una de-aia rulată”.profesor_scartar.jpg

Elevii reclamă practicile abuzive ale unor profesori. Un profesor de la Şincai îi pândeşte pe elevi la locurile de fumat, le ordonă să stingă ţigările şi să se ducă la clasă, după care ia chiştoacele şi le fumează el. Un alt profesor îi scoate la tablă doar pe elevii pe care i-a văzut cu ţigări şi le zice: “dă şi tu o ţigară ca să te las să te duci înapoi în bancă”.

Există şi cazuri extreme, cu profesori care în loc să predea îi pun pe elevi să le ruleze ţigări şi le dau un punct în plus la medie pentru fiecare cartuş de ţigări pe care elevul îl “uită” pe catedră. De multe ori, elevii se plângă că profii fac discriminări: “La noi la clasă fetele au note mai mici la matematică, pentru că ele fumează slim, dar profu vrea numai marlboro de-alea strong”, spune David, elev.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Monday, 01.04.2019 18:51 Social

National Cinematografic