Ce vor femeile în dormitor

E greu să-ţi dai seama ce vor femeile, iar în materie de sex, lucrurile sunt chiar mai neclare. Un grup de cercetători, mai naivi din fire, şi-au luat totuşi inima în dinţi şi le-au întrebat direct, de parcă asta era soluţia.  Înarmaţi cu chestionare (să se apere cu ele de doamnele care se enervează din cauza întrebărilor prea îndrăzneţe, venite din partea unor ochelarişti), cercetătorii au trecut la vorbe. La întrebarea ce-şi doresc femeile în dormitor, ei au găsit următoarele răspunsuri:

 

1.Un şifonier încăpător. Nu e neapărat să fie plin cu haine, dimpotrivă. Important e ca şifonierul să fie spaţios, primitor şi foarte înalt, peste 1,90 m. N-ar fi rău să aibă şi un compartiment pentru hrană, binevenit în cazurile nefericite în care soţul se încăpăţânează să nu părăsească dormitorul cu zilele.

 

2.Parchet. Din câte se pare, iarna ţine cald. Ce-i drept, mai auzi câte o femeie care spune că, deşi are parchet, asta nu o încălzeşte cu nimic.

 

3. Un pat înalt. Ele vor să audă atunci când cad din pat, altfel nu se trezesc ca să se urce la loc. Ce femeie ar vrea să doarmă direct pe podea, care e tare de-ţi rupe spatele?

 

4.O lustră defectă. Femeile preferă să facă sex pe întuneric. E adevărat, le va veni greu să citească, dar se descurcă ele şi în lipsa lecturii. Fără sex, în schimb, e mai greu.

 

5.Un televizor. Atunci când o femeie se opreşte brusc din turuit şi-i spune soţului neatent “Ce faci dragă, mă laşi să vorbesc singură, ca televizorul?”, trebuie să existe prin preajmă un astfel de obiect, pentru ca bărbatul să ştie exact la ce se referă mustrarea soţiei.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
28 iulie 2010 13:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult