Cea mai populară rugăciune împotriva secetei: “dă și mie o bere, ți-o plătesc mâine!”

Arșiță mare în toată țara. Disperați, tot mai mulți români apelează la rugăciuni ca să obțină o bere, mai ales că inflația a făcut ca băutura să devină și mai greu accesibilă. Cea mai întâlnită rugăciune este ”dă și mie o bere, ți-o plătesc mâine!”, pe locul doi fiind ”Binecuvântează-mi gâtlejul cu lichidul de viață dătător”.

Intensitatea cu care românii se roagă pentru bere depășește orice fervoare religioasă și nu au fost puține cazurile în care românii care însoțeau preotul la rugăciunea pentru ploaie au plecat ca să facă rugăciuni la birt să le dea cârciumarul o bere pe datorie.

Deși pare ciudat, aproape niciun român nu se roagă pentru apă, cei mai mulți se roagă pentru bere și destul de mulți se roagă pentru șpriț. Unii au rugăciuni extrem de precise: ”dă-mi și mie un Negroni, dar cum trebuie, nu mizerie de-aia cu Aperol”.

Românii însetați se roagă mai ales dimineața, când doar o bere poate salva individul lovit de mahmureală: ”Este secetă pedologică, ți se deshidratează inclusiv ficatul și dacă nu intră o bere ți s-a calamitat toată ziua”, spun românii credincioși.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
18 iulie 2022 14:21
Citește mai mult despre: bere rugăciune secetă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult