Ceauşescu voia să interzică masturbarea, pentru a creşte natalitatea

Noi informaţii şocante ies la iveală cu privire la planul nebun al lui Ceauşescu de a mări populaţia României. La începutul anilor ‘70, dictatorul a fost foarte aproape de a impune o lege care interzicea masturbarea. Ceauşescu voia în primul rând să pună capăt masturbării la bărbaţi, deoarece autogratificarea sexuală a femeilor i se părea benignă, ba chiar îl excita puţin.

Întors dintr-o vizită în Coreea de Nord, acolo unde masturbarea era interzisă încă din 1951, liderul PCR şi-a dat seama că restricţiile privitoare la avort nu sunt suficiente pentru a face din România o superputere mondială. El a dat imediat un decret prin care interzicea masturbarea, frecarea penisului de alte obiecte şi orice altă formă de labă. Primul pas fusese deja făcut, întrucât predecesorul lui, Gheorghe Gherghiu Dej, interzisese masturbarea în locuri publice.

Din fericire pentru români, planul nebun al lui Ceauşescu de a-i lipsi pe bărbaţi de plăcerea aia ruşinoasă nu a fost dus la capăt . Aflând ce pregăteşte dictatorul, Corneliu Vadim Tudor s-a adresat personal Elenei Ceauşescu şi, într-un acces de eroism de care nimeni nu l-ar fi bănuit, i-a mărturisit că nu poate trăi într-o ţară în care nu are voie să facă o labă onestă. “Ce, ori dau în cap la lume pe stradă? Nu, dau în dormitorul meu, eventual în baie”, i-ar fi spus Vadim soţiei dictatorului.

Putem doar să ne imaginăm cum ar fi arătat România dacă Ceauşescu ar fi intezis masturbarea. În primul rând, sute de mii de bărbaţi ar fi ajuns după gratii. Ar fi riscat puşcăria şi asistentele care, la fel cum am văzut eu în nişte filme, ar fi încercat să le dea o mână de ajutor celor aflaţi în suferinţă. La un moment dat, se efectuau masturbări doar în subsoluri insalubre şi mulţi bărbaţi ejaculau în prosoape murdare, de pe care luau tot felul de ciuperci.

Specialiştii sunt de părere că regimul comunist urmărea, prin această măsură, eradicarea oricărei urme de masculinitate. Fără masturbare, bărbaţii nu mai erau bărbaţi.

Cristian Andrei, psiholog: “Interzicerea masturbării înseamnă colonizarea corpului de către stat. Bărbatul îşi pierde libertatea de a-şi trăi viaţa sexuală aşa cum vrea, devine o victimă şi, dacă nu primeşte nimic nici de la partenera de viaţă, începe să aibă tulburări de comportament. Uitaţi-vă la Mircea Badea!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 noiembrie 2010 12:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult