Cei 1.000 de soldați americani cer întăriri, că i-a atacat Șoșoacă pe aeroport

Credeau că vin să se bată cu rușii, dar au dat de un pericol mult mai mare. Cei 1.000 de soldați americani trimiși în România au fost așteptați pe aeroport de Diana Șoșoacă. Ba, mai mult, aceasta era și înarmată cu un făcăleț, spre legitima panică a soldaților americani.

Pentru că sunt doar 1.000, strategii militari americani au tras corect concluzia că nu au nicio șansă împotriva Dianei Șoșoacă, așa că s-au baricadat în aeroport și au cerut întăriri. Ei speră să le vină în ajutor alți 1.000 de soldați, zece elicoptere, patru tancuri și măcar două avioane de vânătoare.

Strategii militari americani nu s-au mai confruntat niciodată cu un adversar atât de feroce ca Diana Șoșoacă, dar s-au inspirat din lunga serie de filme cu King Kong ca să-și facă o idee despre ce forță militară ar fi necesară ca să o răpună pe senatoarea noastră.

Cât despre Diana Șoșoacă, planul ei este simplu: vrea să îi împiedice pe americani să intre în România pentru cât mai mult timp, cu speranța că vor ajunge rușii înaintea lor în țara noastră. „Să vină rușii cu tancurile, cu ortodoxia și cu familia tradițională!“, a urlat Șoșoacă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
3 februarie 2022 14:22
Citește mai mult despre: aeroport americani diana sosoaca soldati

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult