Cei care cer ca animalele să aibă drepturi egale cu oamenii vor fi hrăniţi doar cu Chappi

Veşti bune pentru toţi iubitorii de animale care vor ca acestea să fie tratate cu mai mult respect. O iniţiativă a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, care va fi implementată în fiecare ţară, prevede ca oamenii care iubesc patologic animalele să fie trataţi ca acestea, pentru a fi fericiţi în totalitate.

„Este firesc să hrăneşti cu Chappi sau Whiskas orice astfel de iubitor şi, de fapt, este inuman să-i tratezi altfel. Un om care se pune pe acelaşi nivel de importanţă cu un animal nu ar trebui tratat ca atare? Păi el vrea crănţănele şi tu îi dai cartofi prăjiţi şi salată? E bătaie de joc”, a declarat un oficial OMS. Propunerea vizează tot felul de iubitori de animale, nu doar cei de maidanezi. Astfel, cei care iubesc caii vor fi hrăniţi cu nutreţ, cei care iubesc peştii cu purici de baltă iar cei care iubesc şoarecii de laborator cu morcovi şi cotoare de varză.

Iniţiativa a fost primită cu urale de cei care iubesc cu adevărat animalele. „Abia aştept să se legalizeze aşa ceva, să-mi scot prietena în oraş la un bol de Chappi proaspăt, cu sos, să vorbim despre salvarea maidanezilor şi apoi să mergem acasă, să facem amor sălbatic pe un pat de crănţănele”, a declarat Andrei M., un cunoscut iubitor de animale din Bucureşti.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 februarie 2014 04:02

Alte articole

Vezi mai mult