Cei mai înapoiaţi oameni! Un sat din Vaslui nu e conectat nici la atmosferă!

O inspecţie în judeţul Vaslui arată că oamenii de acolo sunt atât de înapoiaţi că unele localităţi nu sunt conectate nici măcar la atmosferă, locuitorii fiind nevoiţi să respire aerul localităţilor vecine, care au avut primari mai harnici.

„Avem foarte multe cazuri aici în sat, în care oamenii s-au adaptat şi extrag oxigenul din vaporii de alcool. Sunt atât de înapoiaţi că nu ştiu că nu poţi trăi doar cu alcool, şi că ai nevoie şi de nişte oxigen sănătos, natural. Mai ales copiii de aici din Vaslui, care ar cam trebui deconectaţi de la cazanul cu ţuică, după părerea mea”, spune asistenta Mioara de la dispensarul satului prăpădit.

Unii cercetători spun că sin cauza lipsei atmosferei, câmpul magnetic îşi face de cap în localitate, iar radiaţiile trec nestingherite.

„Nevastă-mea mă pune în fiecare dimineaţă să dau jos aurora boreală de pe casă. Noaptea se pune şi de un metru”, se plânge Ghiocel Asimionesei, din Vaslui.

Sătenii spun că Guvernul îi ignoră şi nu sunt ajutaţi, însă autorităţile se scuză spunând că busolele nu funcţionează în zonă şi nu pot găsi satul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
28 februarie 2014 09:02

Alte articole

Vezi mai mult