Chiar nu suntem o naţie de hoţi! O dovedeşte Marcel M., un bărbat de 42 de ani din cartierul bucureştean Titan. Acesta abia se trezise în dimineaţa de Crăciun când a găsit sub bradul din sufragerie un pacheţel frumos ambalat în poleială roşţie.

sectia13politie.jpg
Deşi era frământat de curiozitate şi nu i-ar fi stricat un cadou frumos de Crăciun, Marcel a decis să facă gestul corect şi a dus pachetul la Poliţie. "De când eram mic am învăţat că, dacă găsim un obiect pe jos care nu e al nostru, trebuie să alertăm autorităţile", explică bărbatul, convins că adevăratul proprietar al darului va fi identificat.

Potrivit Poliţiei, pachetul conţinea trei perechi de chiloţi bărbăteşti mărimea L, alături de un bilet semnat de soţia lui Marcel. Pe baza acestui bilet, soţia lui Marcel a reintrat deja în posesia chiloţilor, nearătându-se însă foarte bucuroasă, probabil din cauza emoţiilor.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Wednesday, 25.12.2019 09:09 Social

National Cinematografic