Cel mai ghinionist bărbat! Aflat în vacanţă în Kiribati, un român a intrat deja în Mărţişor!

Un român pare a fi cel mai ghinionist bărbat în viaţă, acesta acceptând să plece cu prietena lui într-o vacanţă în Kiribati, ignorând sfaturile prietenilor. Soarta meniloasă a făcut din el primul român intrat în Mărţişor în acest an.

În aceste momente tânărul Marcel G. din Bucureşti este probabil cel mai nefericit român, el fiind deja de câteva minute bune în data de 1 Martie, din cauza liniei de schimbare a datei din Pacific.

„N-aş fi crezut niciodată că excursia într-un paradis tropical, precum Kiribati, s-ar putea transforma în cel mai odios coşmar din viaţa mea”, susţine Marcel G., care ne-a declarat telefonic că prietena lui se aşteaptă să primească un mărţişor, deşi sunt în capătul celălalt al planetei.

Românul susţine că spera ca excursia să o facă pe prietena lui să uite de mărţişoare, însă primele semne ale dezastrului s-au arătat la apusul soarelui, când ea i-a spus: „Mi-l dai mâine, când mergem să vedem răsăritul pe plajă?”, Marcel realizând că e vorba de mărţişor.

Drama lui Marcel este luată însă în râs de prietenii acestuia, care l-au sunat să-şi bată joc de ghinionul stupid al românului temerar.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
28 februarie 2013 19:02

Alte articole

Vezi mai mult