Cel mai mare fan SF! Un bărbat a văzut Dune de 6 ori cât proba nevastă-sa pantofi

E plină România de fani science-fiction, dar câți sunt cu adevărat fani, câți susțin creatorii de filme SF plătind să intre la cinema să le vadă operele. Puțini, puțini sunt ca Marcel Constantin din Berceni care a văzut noul film Dune de 6 ori doar azi, cât a probat nevastă-sa pantofi.

„Ce să vă spun, filmul e o capodoperă, Denis Villeneuve chiar reușește să aducă niște cărți aproape imposibil de filmat pe marele ecran. Am savurat cu plăcere îndelungatele peisaje cu nisip și actori care au dat tot ce au avut din ei pentru a-mi face experiența mai plăcută, respectiv vizita la mall cu soția”, spune Marcel.

Filmul Dune oferă efecte vizuale spectaculoase, perfect realizate, care te fac să uiți că ai intrat în Sephora unde miroase a piele tratată chimicale să pară lucioși pantofii. Coloana sonoră este una monumentală, Hans Zimmer dă totul pentru a curăța ceva din senzația aia de muzică de mall întreruptă doar de anunțuri de reduceri. Fără îndoială Dune este o capodoperă ce nu va putea fi egalată în curând de vreo experiență cinematografică care să te scoată din mundanul cotidian în care stai și te uiți la o femeie cum e nefericită că o industrie mondială cu 24 de milioane de angajați și cifră de afaceri de sute de miliarde nu e în stare să producă o pereche de pantofi care să o mulțumească măcar un pic.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
30 octombrie 2021 13:38
Citește mai mult despre: cumpărături dune film mall

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult