Cel mai mic salariu din lume a fost descoperit în România!

Descoperire senzaţională într-un orăşel din Mehedinţi! Doi oameni de ştiinţă americani au găsit aici, după ani de cercetări, cel mai mic salariu din lume. Acesta îi aparţinea unui bugetar, care îl avea de ani de zile fără să îşi dea seama de valoarea sa. După ce i s-a explicat, omul a acceptat cu greu să despartă de salariu, şi doar în schimbul unei sume foarte mari de bani.

“Am avut un noroc incredibil”, spun oamenii de ştiinţă care au făcut descoperirea, “ era atât de mic încât puteam foarte uşor să nu îl observăm. La început nici n-am crezut că e un salariu, ne-am gândit că e o pensie, o primă, ceva. Ei bine, chiar era un salariu, dar aşa de mic şi drăgălaş”. Savanţii nu au făcut public cuantumul celui mai mci salariu din lume, dar se pare că este vorba de o sumă fără niciun zerou.

Până acum oamenii de ştiinţă din întreaga lume au susţinut că cel mai mic salariu din lume poate exista doar în condiţii de laborator şi numai pentru câteva ore – asta deoarece se credea că e foarte volatil şi se duce imediat pe mâncare şi facturi. Descoperirea făcută în Mehedinţi răstoarnă însă aceste teorii: cel mai mic salariu din lume e absolut real şi nu există doar în imaginaţia debordantă a savanţilor. Oricum, aceştia au doar cuvinte de laudă pentru Guvernul României, care a reuşit să creeze condiţiile unice pentru apariţia celui mai mic salariu din lume în ţara noastră.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 decembrie 2011 14:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult