Cel mai naiv din lume: un tânăr admis la Poli spune că abia aşteaptă să-şi cunoască colegele

Ar putea părea un simplu absolvent de liceu din Tecuci, însă apropiaţii ştiu că e un adevărat monument de candoare! Tânărul Andrei Grigore a fost numit recent cel mai naiv om din lume după ce, proaspăt admis la Politehnică, a declarat că abia aşteaptă să facă cunoştinţă cu noile sale colege.

„E un băiat inteligent, a fost olimpic la trei materii, nu mă aşteptam să fie atât de rupt de realitate”, spune fostul diriginte al lui Andrei. „Într-un fel, mi-e chiar milă de el, şi-a construit nişte aşteptări complet halucinante, rupte din filmele SF: că la Poli o să cunoască fete, că poate o să-şi facă o prietenă… Mi-e şi milă să-i zic în ce s-a băgat.”

„Mi se rupe inima. Nu ştiu ce să fac, cum să-l ajut să înţeleagă că e cuprins de o rătăcire groaznică. Că are şanse mai mari să găsească fete în raionul de pastile pentru prostată de la farmacie. Uitaţi-vă la el, sărmanul: şi-a luat blugi noi, şi-a cumpărat chiar şi un parfum din banii strânşi pe timpul verii. Atâta cheltuială pe nişte vise deşarte!”, recunoaşte tatăl lui Andrei, izbucnind în lacrimi.

„Când află adevărul, sper doar să fie bărbat. Ca toată lumea de la Politehnică”, a adăugat un fost coleg de clasă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
21 septembrie 2017 16:53
Citește mai mult despre: fete Politehnica studenti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult