Cel mai neiubit dintre pământeni. Unui vânzător i-a fost angajată soacra ca şefă de raion

Surpriză horror pentru un român angajat la un supermarket. Conducerea magazinului a decis să-l impulsioneze, aşa că soacra lui a fost angajată ca şefă de raion. Cei din conducere spun că astfel Marian Coltea are toate şansele să ajungă angajatul lunii, pentru că soacra face militărie cu el, nu-l slăbeşte cu criticile şi observaţiile.

Soacra îi reproşează că n-a pus produsele bine în raft, că nu e suficient de bun pentru postul respectiv, dar şi că dacă era după ea nu l-ar fi ales niciodată ca subaltern. Mai rău, toţi ceilalţi colegi din magazin vin foarte des pe la raionul lui, numai ca să râdă de el.

Angajatul e supărat şi se gândeşte să se mute la alt angajator, mai atent cu personalul: “Asta e surpriză? Aşa ceva nu se face. Am văzut că la alte magazine se poartă frumos cu angajaţii. La Lidl am auzit că i-au făcut unui angajat o surpriză cu adevărat plăcută, au adus un DJ, nu o soacră și au dat o petrecere special pentru el, cu familia și prietenii lui. Aşa da! Aşa mai zic şi eu surpriză, nu cum am păţit eu”, a spus Marian Coltea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 octombrie 2016 11:31
Citește mai mult despre: raion soacra surpriza

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult