Cel mai norocos oltean. A găsit o sarma cu patru foi!

Dădu norocul peste el! Un oltean tocmai găsi o sarma cu patru foi, după ce a căutat prin toată oala. Olteanul zice că n-a pomenit de când e neamul lui așa noroc: ”Nimic nu indica faptul că ar fi o sarma norocoasă. Chiar dacă are patru foi, nu era mai groasă decât celelalte. Doar că n-avea carne deloc, avea doar varză tocată în interior!”, spune olteanul.

Imediat după ce a găsit-o, norocul olteanului s-a schimbat profund în bine. Maică-sa l-a sunat să-i spună că tatăl lui natural e de fapt din Sibiu!

Chiar dacă a găsit sarmaua cu patru foi, olteanul nu s-a lăsat și a dat gata și restul sarmalelor, dar n-a mai găsit niciuna. Statisticienii spun că șansele să găsești două sarmale cu patru foi în aceeași oală sunt infime: ”sunt mai mici decât șansele ca Steaua să fie FCSB”.

Deja au apărut criticii, care spun că adevărata sarma cu patru foi trebuie să aibă fiecare foaie de la o varză diferită. ”Așa, cu foi din aceeași varză, nu făcu nimic, are zero valoare”, spune un oltean. Legenda spune că ultimul oltean care a găsit o sarma cu patru foi a fost Mihai Viteazul, al cărui noroc este legendar, el fiind asasinat de austrieci.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 martie 2021 13:50
Citește mai mult despre: noroc oltean sarma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult