Cel mai romantic ploieștean! De Dragobete i-a oferit soției o sticlă cu apă caldă

Asta înseamnă să-ți adori femeia! Un ploieștean romantic i-a făcut soției lui cel mai dorit cadou în această perioadă: un pet de 5 litri cu apă caldă, numai bună pentru un spălat la lighean înaintea unei nopți toride de amor la Ploiești.

”Inițial am crezut că pur și simplu a venit acasă cu un pet de apă. După ce mi-a zis să pun mâna pe pet, am zis că hai să văd. Când am simțit cum dogorește petul, am știut că mă iubește cu adevărat. Cred că sunt singura din bloc care s-a spălat de Dragobete”, spune Mioara, cea care a primit petul cu apă caldă.

Ploieșteanul nu doar că i-a dat petul cu apă caldă, dar a făcut un sistem prin care petul să poată fi agățat de tavanul băii, ca să-l folosească în chip de duș. ”Am simțit atingerea caldă a apei, ca atunci când plouă vara în Ploiești”, spune Mioara.

Încă nu se știe de unde a făcut rost ploieșteanul de un asemenea chilipir, pentru că secret s-ar propaga cu maximă repeziciune în Ploiești, orașul jegului, unde nu s-a mai văzut apă caldă de anul trecut.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
24 februarie 2023 16:38
Citește mai mult despre: apă caldă Dragobete ploiești

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult