Cel mai sadic cadou. Un copil a primit un pulover într-o cutie de PS5

Sărbătorile nu înseamnă doar bucurie în sufletul copiilor ci și dezamăgiri intense. Este și cazul lui Marcel, un copil din București care a luat cea mai cruntă țeapă de Crăciun, primind de la Moș Crăciun un pulovăr ambalat frumos într-o cutie de PS5.

Conform celor care i-au oferit acest cadou, un pulovăr are multiple avantaje față de o consolă de jocuri. În primul rând, odată cumpărat acesta nu mai costă bani, decât când trebuie să-l speli, și oricum vorbim de sume mici. Apoi, spre deosebire de obiectul electronic, acesta ține de cald și chiar este util iarna în „orașul” București, unde nu este căldură.

Un alt motiv pentru această decizie a fost designul. „Deși pare futurist și interesant, acest design este detul de prăfuit și precar, liniile și culorile par a fi reminiscențe din propuneri refuzate în anii ’60. Pe de altă parte, modelul de pe pulovăr, cu cerbul și omul de zăpadă, creat de mine, este o creație modernă, croșetată în noiembrie-decembrie 2020 care include ultimele trenduri în materie de doi ochi pe față, unul pe dos”, a opinat bunica lui Marcel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 decembrie 2020 09:37
Citește mai mult despre: cadou ps5 pulover

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult