Cel mai sincer anunţ imobiliar: “Închiriez garsonieră Drumul Taberei, la 3 ani de metrou”

Credeai că românii nu sunt sinceri? Proprietarul unei mici locuinţe tip studio din cartierul Drumul Taberei a demolat acest mit, postând pe internet un anunţ cât se poate de cinstit: “Închiriez garsonieră confort I, la 3 ani de metrou”.

În foarte scurt timp, bucureşteanul a fost sunat de numeroşi tineri dornici să închirieze, dar şi de oameni care voiau doar să-l felicite pentru felul în care spune lucrurilor pe faţă. “E sezonul când se întorc studenţii, era firesc să mă caute mulţi potenţiali chiriaşi, dar nu mă aşteptam să fiu şi aplaudat”, recunoaşte Decebal Popescu, proprietarul spaţiului de locuit.

“‘La 5 minute de metrou’ înseamnă de obicei 20 de minute. Aici, în Drumul Taberei, suntem oameni cu onoare. Da, domnule, la cum se mişcă ăştia cu lucrările, e clar că din garsoniera mea mai sunt 3 ani până la metrou. De ce aş vrea să te păcălesc? Îţi place, închiriaz-o, nu-ţi place, pa!”

“Dacă tot a început Târgul de Chirii pe Imobiliare.ro, hai să fim cu toţii oneşti! Acolo n-ai ce căuta cu anunţuri mincinoase”, adaugă Popescu.

Inspiraţi de curajul lui Popescu, şi alţi proprietari au publicat anunţuri cât se poate de sincere, printre care “Vecini civilizaţi, în afară de unul care bea”, “Vedere panoramică, dar nu-s decât blocuri” sau „Atât de aproape de Centrul Vechi încât n-o să prea dai pe la cursuri”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 septembrie 2015 10:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult