Cel mai urât român trăieşte dintr-o pensie de numai 350 de lei

Ninel Avram este un pensionar din satul gorjean Bălteni şi duce o viaţă destul de grea. Din cauza urâţeniei sale extreme, vecinii l-au gonit din sat în urmă cu trei ani, iar acum este nevoit să trăiască singur, la marginea satului, într-o stână părăsită.

În tinereţe, Ninel a lucrat ca gestionar la aprozar şi toată lumea îl ştia drept Cap-de-cur. Cu timpul a învăţat să vândă cu spatele la tejghea şi a ajuns un om respectat. Câştiga bine din zarzavaturi şi vindea mai ales noaptea, când nu avea concurenţă. Însă odată cu trecerea anilor toţi cei care îl ştiau au murit de bătrâneţe, iar tinerii nu îşi găseau curajul să-i treacă pragul magazinului.

Aşa că a ieşit din afaceri şi s-a pensionat, pe caz de boală. Urâţenia sa s-a accentuat odată cu timpul, iar bătrâneţea i-a adus numai probleme. Totul a culminat cu seara când a fost atacat cu pietre de huliganii din sat. Deşi pietrele nici nu l-au atins, Ninel a făcut pe mortul ca să fie lăsat în pace. A doua zi, Ninel a depus plângere la poliţie, iar poliţiştii au scris în raport că a fost desfigurat în bătaie. A câştigat o grămadă de bani din despăgubiri, dar banii s-au terminat şi acum e iar sărac.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 septembrie 2010 14:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult