Unii ar putea spune că Marcel Constantin din Berceni este zgârcit, dar dacă e să calculăm cât costă fisticul în România, gestul său nu pare deloc exagerat. Singurii care au fost cât de cât deranjați au fost ceilalți oameni care așteptau la coadă cât a numărat femeia fisticul nespart.

om-mancand-fistic.jpg

„Domnule, eu am cumpărat fisticul pentru miez, la fel ca toată lumea, coaja nu mă interesează. Or dacă nu pot să-l scot din coajă practic mi se refuză un drept de acces la proprietatea mea. Nu scrie nicăieri pe pachet că trebuie instrumente suplimentare pentru a mânca fistic, altele decât mâinile și gura”, spune Marcel.

Acesta s-a interesat și dacă magazinul ia garanție pentru cojile de fistic, că are vreo două pungi acasă și vrea să le aducă să-și ia garanția pe ele. „Nu vreau neapărat bani pe ele, e suficient să-mi ofere un voucher cu care să-mi cumpăr alt fistic”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Saturday, 16.05.2020 13:01 Social

National Cinematografic