Unii ar putea spune că Marcel Constantin din Berceni este zgârcit, dar dacă e să calculăm cât costă fisticul în România, gestul său nu pare deloc exagerat. Singurii care au fost cât de cât deranjați au fost ceilalți oameni care așteptau la coadă cât a numărat femeia fisticul nespart.

om-mancand-fistic.jpg

„Domnule, eu am cumpărat fisticul pentru miez, la fel ca toată lumea, coaja nu mă interesează. Or dacă nu pot să-l scot din coajă practic mi se refuză un drept de acces la proprietatea mea. Nu scrie nicăieri pe pachet că trebuie instrumente suplimentare pentru a mânca fistic, altele decât mâinile și gura”, spune Marcel.

Acesta s-a interesat și dacă magazinul ia garanție pentru cojile de fistic, că are vreo două pungi acasă și vrea să le aducă să-și ia garanția pe ele. „Nu vreau neapărat bani pe ele, e suficient să-mi ofere un voucher cu care să-mi cumpăr alt fistic”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 16.05.2020 13:01 Social

National Cinematografic