Cele mai inutile obiecte din istoria omenirii, acum şi la ofertă

Sub titulatura „The weak shop”, un magazin american scoate la vânzare cele mai inutile obiecte din istoria omenirii. Impresia pe care ţi-o creează oferta magazinului e că trebuie să trăieşti degeaba ca să să cumperi aşa ceva. Cred că până şi leneşului din povestea lui Creangă i-ar fi jenă să folosească aşa ceva. Oferta lor cuprinde, printre altele, un cărucior pentru transportul portofelul, un dispozitiv care îţi bagă mâncarea în gură, o şapcă care îţi ţine capul ridicat şi un fel de scaun care te ajută să te sprijini în timp ce stai în picioare.

 

Portofel pe roţi

Ai un portofel şi te incomodează să îl porţi în buzunar? „The weak shop” vine în ajutorul tău: cumperi de la ei un cărucior pentru cărat portofele şi te-ai scos, porţi portofelul la vedere. Hoţii de buzunare vor fi probabil nevoiţi să se reconvertească profesional şi să devină hoţi de cărucioare. Ce mă surprinde e faptul că drăcia asta nu merge şi pe baterii, să nu obosească omul de la efort. Plus că mă gândsc cu groază la momentul în care leneşul va avea nevoie de portofel şi va fi nevoit să recurgă la un gest supraomenesc după standardele lui,  respectiv să se aplece după portofel.

 

Aparatul care ţi-o bagă în gură. Mâncarea, nu vă gândiţi la prostii

„The weak shop” are grijă şi de cei cărora le e lene să-şi ducă lingura sau furculiţa la gură. Au inventat un dispozitiv care îţi bagă mâncarea în gură fără să te foloseşti de mâini. Vorba aia, mânînci ca spartu’ şi în timpul ăsta îţi foloseşti mâinile în scopuri mai constructive: baţi un cui, arunci cu telecomanda după nevastă, mângâi animalul sau te ocupi cu pasiunea ta, olăritul. Marele incovenient al aparatului e că nu şi mestecă mâncarea în locul tău. Dar, cine ştie, poate la următoarea generaţie se va rezolva şi problema asta.

 

Fii o putoare demnă şi ţine capul sus!

O altă problemă a omului modern, după mintea americanilor, e faptul că nu-i în stare să-şi ţină capul ridicat. „The weak shop” s-a gândit şi la problema asta: a inventat o şapcă cu ajutorul căreia îţi ţii capul ridicat oricând. Ce-i drept, capul ridicat sabia-l cam taie, deci creşte riscul să te decapiteze vreun ninja, dar avantajul e că vei fii tot timpul cu fruntea sus.

Să stăm jos în picioare
Şi ceva util pensionarului român, a cărui mare pasiune rămâne statul la cozi (nu contează la ce e coada, important e să fie cât mai mare). Pentru ei, americanii au lansat un fel de scaun mobil, care te ajută să stai în picioare şi să fii sprijinit în acelaşi timp. Mă rog, le va fii mai greu pensionarilor să se plângă de dureri de spate, dar le rămân alte câteva zeci de boli de care se pot plânge, eventual prin rotaţie.

 

 

 

 

Şi, de parcă produsele lor n-ar fi îndeajuns, „The weak shop”  îţi dă moca pentru orice căcat produs cumpărat de la ei 2 litri de lapte. Probabil ceva lapte inteligent, care face singur piaţa şi se pune singur în pahar.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 martie 2010 22:00
Citește mai mult despre: inutil lenes oferta omenire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult