Ideea unei celule ISIS în România a fost abandonată oficial după ce în mai bine de un an de zile nimeni nu a reușit să se înscrie. Deși au fost sute de persoane dornice să devină jihadiști ai ISIS România, toate visele lor s-au năruit când li s-a spus că au nevoie de timbru fscal și dosar cu șină pentru înscriere.
 
jihadist_coada_posta.jpg Unii chiar au încercat să obțină timbre fiscale și au luat la rând oficiile poștale din țară, dar fără succes. Și nu doar că au stat câte 4-5 ore la cozi de maxim 3 persoane, dar au fost și jigniți sau chiar loviți cu sacoșa de pensionari recalcitranți. Iar interacțiunea cu angajații Poștei le-a demonstrat că sunt departe de ideea de terorist, așa că majoritatea au renunțat.
 
Singurul care s-a prezentat cu timbru fiscal a fost un bugetar dement, care spunea că vrea să arunce în aer calculatorul său de la ANAF, pentru că l-a bătut de fiecare dată la Solitaire. Deși i s-a explicat că jihadiștii ISIS aruncă în aer zone în care se află oameni, nu calculatoare, fostul bugetar a insistat că menirea lui e să distrugă acel calculator, așa că a fost în cele din urmă refuzat.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin | Tuesday, 04.07.2017 12:41 Social

National Cinematografic