Celula ISIS din România s-a desființat după ce adepților li s-a cerut timbru fiscal pentru înscriere

Ideea unei celule ISIS în România a fost abandonată oficial după ce în mai bine de un an de zile nimeni nu a reușit să se înscrie. Deși au fost sute de persoane dornice să devină jihadiști ai ISIS România, toate visele lor s-au năruit când li s-a spus că au nevoie de timbru fscal și dosar cu șină pentru înscriere.
 
Unii chiar au încercat să obțină timbre fiscale și au luat la rând oficiile poștale din țară, dar fără succes. Și nu doar că au stat câte 4-5 ore la cozi de maxim 3 persoane, dar au fost și jigniți sau chiar loviți cu sacoșa de pensionari recalcitranți. Iar interacțiunea cu angajații Poștei le-a demonstrat că sunt departe de ideea de terorist, așa că majoritatea au renunțat.
 
Singurul care s-a prezentat cu timbru fiscal a fost un bugetar dement, care spunea că vrea să arunce în aer calculatorul său de la ANAF, pentru că l-a bătut de fiecare dată la Solitaire. Deși i s-a explicat că jihadiștii ISIS aruncă în aer zone în care se află oameni, nu calculatoare, fostul bugetar a insistat că menirea lui e să distrugă acel calculator, așa că a fost în cele din urmă refuzat.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 iulie 2017 13:41
Citește mai mult despre: ISIS terorist timbru fiscal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult