Patru clădiri dărâmate complet și zeci de imobile afectate în Centrul Vechi al Capitalei după ce un angajat al primăriei a aruncat neglijent bradul de 30 de metri care a înfrumusețat de sărbători Piața Constituției. Muncitorul a efectuat manevra din reflex, spunând că și acasă aruncă bradul după sărbători.

brad30metricazutdorel.jpg

„Făptașul s-a suit pe macara și a manevrat utilajul în vederea scoaterii acestuia din suport. Apoi a întrebat «ce facem cu ăsta» și i s-a răspuns că trebuie să aștepte un trailer să-l depună pe el, dar e trafic și mai durează. «Dă-l dracu, mai bine-l arunc, ce să facă ăia cu ăla, nu vezi că s-a scuturat deja jumătate» și l-a aruncat peste clădiri să nu se vadă”, se arată în acheta poliției.

În aceste momente zeci de utilaje de descarcerare scot victimele din beteală și s-a constituit un comandament de urgență format din generali cu experiență pe front și matematicieni olimpici premiați pentru a descâlci imensa intalație de pom care are, desfășurat, aproape un kilometru lungime. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 08.01.2019 14:35 Social

National Cinematografic