Centrul Vechi va fi mutat în Otopeni ca să nu se mai trambaleze turiștii străini

Eficientizare majoră în turismul românesc! Centrul Vechi din București va fi mutat cu tot cu cârciumi, ruine și boschetari în Otopeni, pentru ca turiștii străini să nu se mai trambaleze aiurea de la aeroport până în București și înapoi. Fiind singurul motiv pentru care România este vizitată, cu excepția Electric Castle, ar fi ideal pentru turiști ca Centrul Vechi să fie cât mai aproape de aeroport.

Avantajele sunt multiple, explică arhitectul Decebal Popescu. În primul rând că este mult mai ieftin să muți Centrul Vechi în Otopeni decât să construiești o linie de metrou de la aeroport până în centrul Capitalei. În al doilea rând, vizitarea României ar fi mult mai simplă și s-ar elimina chestiile inutile, gen cazarea.

”Turiștii pur și simplu vor ateriza, doar cu cardul. Se vor face muci în Centrul Vechi, unde vor merge pe jos, direct de la avion. Opțional, vor babardi o coardă botoxată, după care vor fi duși cu autobuzul la avion, pentru că vor fi mult prea beți și drogați ca să meargă pe jos”, spune arhitectul.

Primul proiect presupunea demolarea întregului oraș Otopeni, pentru a recrea atmosfera de ruină din Centrul Vechi. Lângă ruine urma să se amplaseze un afiș cu ”toaletă publică” și se estima că după șase luni de făcut nevoile acolo Otopeniul ar fi mirosit cam 10% din cum miroase Centrul Vechi în weekend.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 august 2023 13:20
Citește mai mult despre: Centrul Vechi Otopeni turism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult