Cercetătorii americani au descoperit că sănătatea e mai bună decât toate

Cercetătorii americani de la Universitatea Princeton au descoperit că, în într-un top al lucrurilor care sunt bune, sănătatea se află pe primul loc. Studii efectuate în ultimii cinci ani au relevat faptul că sănătatea este cu puţin mai bună decât banii, împlinirea familială şi respectul semenilor şi cu mult mai bună decât Adelina Pestriţu şi succesul în politică.

Chiar dacă o serie de studii ale cercetătorilor britanici de la Universitatea din Warwick au arătat că norocul este mai bun decât sănătatea, mai multe analize de laborator mai recente au infirmat clar acest lucru. Concepţia eronată de până acum se datora unor cercetări făcute în mai multe institute britanice, conform cărora şi pasagerii de pe Titanic erau sănătoşi, dar au avut ghinion.

Rezultatul la care au ajuns cercetătorii de la Princeton este foarte important, deoarece acum lumea ştie clar ce să îşi ureze şi să îşi dorească de Sărbători. Specialiştii speră că de acum încolo oamenii îşi vor dori de la noul an în primul rând sănătate, că e mai bună decât toate.

Stephen Maxwell, Universitatea Princeton: “Este o descoperire epocală, care va schimba faţa sărbătorilor de iarnă. Dacă până de curând oamenii îşi doreau lucruri precum bani, succes social sau Adelina Petriţu, acum ar trebui ca toţi să vrea sănătate, întrucât e mai bună decât toate. Nu putem întoarce spatele adevărului ştiinţific!”

Scris de TNR
30 decembrie 2010 12:12

Alte articole

Vezi mai mult