Cercetătorii britanici: 80% din filmele de pe Voyo.ro sunt reluări ale „Academiei de Poliţie”

Închiderea iminentă a site-urilor pirat care difuzează filme şi seriale a stârnit interesul cercetătorilor britanici, care au analizat cu atenţie alternativa legală oferită contra cost prin serviciul Voyo. Concluzia studiului nu a surprins pe nimeni: în tradiţia trustului Pro, peste 80% din conţinutul Voyo.ro este alcătuit din reluări ale filmului “Academia de Poliţie”.

“Fanii ‘Academiei de Poliţie’ pot sta liniştiţi, nu vor fi afectaţi câtuşi de puţin de dispariţia VPlay”, a explicat prof. Robert Sour, coordonatorul studiului. “Am identificat pe Voyo peste trei sute de reluări ale acestui film de succes. În plus, sunt disponibile 20 de reluări ‘Singur acasă 2’, dar şi seriale care fac furori în zilele noastre, precum ‘Familia Bundy’ sau cel cu Hasselhoff şi maşina vorbitoare.”

Contactat de savanţi, un reprezentant Voyo a confirmat descoperirea: “Într-adevăr, am selecţionat cele mai bune 317 reluări ale “Academiei de Poliţie” date până acum la Pro TV: cea de Revelion, cea de Paşti şi nu numai. Distracţie pentru întreaga familie, iar şi iar!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
7 noiembrie 2012 09:11

Alte articole

Vezi mai mult