Cercetătorii britanici au descoperit că femeile trebuie să stea în ploaie doar în maiou, fără sutien

O nouă descoperire a cercetătorilor britanici ar putea să revoluţioneze comportamentul femeilor pe timp de ploaie. După teste care au durat mai bine de trei ani, britanicii au descoperit că e mult mai indicat ca femeile să renunţe complet la umbrele pe timp de ploaie, iar asta în condiţiile în care nici nu se adăpostesc undeva.

„Am testat în condiţii de ploaie trei ipostaze: femeie cu umbrelă, femeie cu sutien şi tricou, respectiv femeie îmbrăcată doar cu maiou. Rezultatele au fost concludente: 100% dintre bărbaţi au fost de acord că, pe timp de ploaie, cel mai bine este ca femeia să aibă doar maiou pe ea. Am repetat testul de mii de ori şi de fiecare dată rezultatul a fost acelaşi”, au spus cercetătorii britanici.

Dacă femeile vor fi de acord să respecte indicaţiile cercetătorilor britanici, se estimează că nivelul de bunădispoziţie la nivel planetar va creşte spectaculos. „Se vor ruga bărbaţii în fiecare zi să vină ploaia, atât de fericiţi vor fi. Va fi bine şi pentru ei, dar şi pentru agricultură”, spun specialiştii britanici.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 aprilie 2013 18:04

Alte articole

Vezi mai mult