Cercetătorii britanici au descoperit că majoritatea cercetărilor lor sunt inutile

Descoperire uluitoare a cercetătorilor britanici! După ce au analizat atent rezultatele cercetărilor din ultimii 10 ani, ei au ajuns la concluzia că au descoperit doar lucruri banale şi inutile. „Fără falsă modestie, asta e cea mai importantă descoperire făcută vreodată de cercetătorii britanici”, s-a lăudat şeful echipei de cercetare.

În sprijinul tezei sale, el a dat exemple de cercetări efectuate în ultimii 10 ani. Acum cinci ani cercetătorii britanici au demonstrat că masculilor dintr-o anumită specie de gândaci le place să se împerecheze în cutiile unui anumit brand de bere. Un an mai târziu, tot ei au descoperit că liliecii practică sexul oral.

„O cercetare care ne-a luat mai bine de un an a fost cea a diferenţelor dintre salturile puricilor care trăiesc pe câini şi cele ale celor care trăiesc pe pisici. Am aflat, totodată, cum se folosesc magneţii pentru a face broaştele să leviteze sau ce efect are berea asupra lipitorilor. Au vreo relevanţă cercetările astea? Vă spun eu: nu, sunt absolut inutile”, şi-a încheiat demonstraţia cercetătorul britanic.

Scris de Calin
25 martie 2012 10:03

Alte articole

Vezi mai mult