Cercetătorii britanici au descoperit că penisul este mult mai greu de înţeles decât femeile

Deşi părea o idee de nezdruncinat, anume că pentru bărbaţi femeile sunt cel mai greu de înţeles, cercetătorii britanici au reuşit imposibilul. Ei au demonstrat recent că, pentru bărbaţi, penisul, nicidecum femeia, este cel mai greu de înţeles. „La femei, de bine de rău, mai poţi ghici câte ceva, la penis, în schimb, aşa ceva nu se întâmplă niciodată”, au decretat britanicii.

„Femeia te poate surprinde cu deciziile ei, e adevărat, dar nici nu se compară cu penisul. Uneori ia nişte decizii care te lasă mască, ce o fi în mintea lui nici Dumnezeu nu ştie”, au detaliat reputaţii cercetători. „De exemplu, el se scoală imediat ce vede un fund sexy, până să afle dacă e vorba de o femeie sau un bărbat. La fel, se trezeşte cu noaptea în cap ca să ce? Bărbaţii au renunţat să-l mai înţeleagă, pur şi simplu îi fac pe plac, practic n-au încotro.”

Faptul că sunt nevoiţi să convieţuiască cu un penis pe care nu-l înţeleg deloc este dealtfel şi motivul pentru care un bărbat poate rezista într-o relaţie cu o femeie. „Dacă nu i-ar da penisul bătăi de cap încă din adolecenţă, un bărbat nu ar putea niciodată să convieţuiască alături de o femeie. Penisul îl căleşte, dacă bărbatul n-ar avea penis probabil nu ar sta niciodată cu o femeie.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 august 2013 07:08

Alte articole

Vezi mai mult