Cercetătorii chinezi au făcut un mini Jackie Chan care bate orice coronavirus

Coronavirusul a pus-o! Oficialii chinezi au schimbat abordarea și au decis să renunțe la specialiștii în biochimie, pe care i-au înlocuit cu experți în clonare și redimensionare umană. Și se pare că decizia de a schimba abordarea a dat deja roade: chinezii tocmai au prezentat un Jackie Chan în miniatură.

Mini Jackie Chan-ul are dimensiunea unei pastile obișnuite și se spune despre el că poate bate coronavirusul în mai puțin de 2 minute. ”E foarte simplu”, a explicat creatorul mini Jackie Chan-ului. ”Îl înghiți cu apă, ca pe orice pastilă, iar apoi el se apucă și caută coronavirusul din organism. Și, odată ce l-a găsit, îl rupe în bătaie, până-l lasă lat. Și, la scurt timp după, coronavirusul moare.”

Deși sunt voci care spun că mini Jackie Chan-ul este periculos și poate avea și efecte secundare, că ar putea lua la bătaie ficatul, plămânii sau chiar inima după ce elimină coronavirusul, specialiștii chinezii spun că nu există astfel de riscuri. ”Mini Jackie Chan-ul se înghite împreună cu un laxativ, astfel că la scurt timp după ce a bătut coronavirusul el este eliminat prin defecare”, dau asigurări aceștia.

Scris de Calin
5 februarie 2020 11:02
Citește mai mult despre: coronavirus

Alte articole

Vezi mai mult