Cercetătorii români au creat în laborator salariul care te ţine chiar şi trei luni

Descoperire epocală a oamenilor de ştiinţă din ţara noastră! Aceştia au reuşit să pună la punct un nou tip de salariu, extrem de concentrat, care în loc să te ţină doar o lună, ca până acum, îţi poate ajunge chiar şi 90 de zile. Este un progres extraordinar, dat fiind că în ţara noastră mai există încă mulţi oameni care primesc chenzine, modelul vechi de salariu care abia dacă ţine 15 zile.

Cercetătorii români spun că acest gen de salariu este recomandat mai ales cosmonauţilor care pleacă pentru perioade lungi în spaţiu şi nu pot trece lunar pe la contabilitate. De asemenea, el le va fi de folos celor care în fiecare lună au grija salariului şi care astfel vor putea să uite de această problemă pentru un interval mai lung de timp. Chiar dacă momentan noul tip de leafă nu există decât în condiţii de laborator, nefiind încă utilizabil şi la cumpărături, la plata facturilor sau la jucat la cazinou, oamenii de ştiinţă speră că vor putea obţine cât de curând şi o variantă comercială care să aibă şi un preţ accesibil.

Descoperirea salariului care te ţine trei luni a fost posibilă doar datorită unei burse de cercetare acordată de Dinu Patriciu şi care va fi şi plătită cât de curând. Omul de afaceri spune că are deja în minte câteva aplicaţii pentru geniala descoperire chiar în firmele pe care le deţine.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 octombrie 2012 14:10

Alte articole

Vezi mai mult