Cercetătorii români au descoperit că nu şi-au primit salariile de un an de zile

Descoperire uluitoare făcută de cercetătorii români: după ce au studiat la microscop extrasele conturile bancare în care ar trebui să-şi primească salariile, aceştia au ajuns la concluzia că nu au mai fost plătiţi de un an de zile. “Incredibil, nici un cercetător român nu a încasat anul acesta vreun ban de la stat!”, a exclamat şeful echipei de cercetare în momentul în care a făcut senzaţionala descoperire.

Concluzia cercetătorilor români este cu atât mai surprinzătoare cu cât ea contrazice o descoperire din luna martie a aceluiaşi grup de oameni de ştiinţă, conform căreia cercetătorii români sunt cei mai prost plătiţi cercetători din Europa. “Se pare că, în martie, ne-am pripit cu concluziile. Cercetătorii români nu sunt prost plătiţi, cum credeam atunci, cercetătorii români nu sunt plătiţi deloc”, şi-a cerut scuze şeful echipei de cercetare.

Euforia senzaţionalei descoperiri a trecut însă repede, după ce cercetătorii români au realizat că ea le confirmă cele mai mari temeri: perioada concediilor îi prinde fără nici un ban în buzunar. “Munca de cercetare cere sacrificii, deci nu ar trebui să ne întristăm prea tare”, s-au consolat oamenii de ştiinţă români.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 noiembrie 2011 17:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult