Cercetătorii români: Moş Crăciun nu există! Nimeni nu aduce cadouri fără să ceară să fie votat

Problema existenţei lui Moş Crăciun, care îi frământă de sute de ani pe oamenii de ştiinţă, pare să fi fost tranşată definitiv de un colectiv de cercetători români. Aceştia susţin că Moşul este fizic imposibil, deoarece nici un om nu este capabil să aducă atâtea cadouri fără să pretindă să fie votat.

“Am analizat mii de cazuri de cadouri oferite de-a lungul anilor în România”, declară Decebal Popescu, om de ştiinţă din Teleorman. “În peste 99% din cazuri, cel care oferea cadoul pretindea, în schimbul acestuia, să fie ales consilier local, primar sau chiar parlamentar. Vorbim aici de ulei, făină, găleţi, toate în cantităţi mici. În aceste condiţii, e cel puţin absurd să pretinzi că un om ar putea dărui copiilor, an de an, un sac întreg de jucării! Copiii nu au nici măcar drept de vot.”

“Chiar dacă studiul pare să indice, într-adevăr, că Moşul nu există, nu trebuie să excludem toate posibilităţile”, avertizează un alt cercetător. “Poate e un politician care va candida în viitor la o funcţie foarte înaltă şi pregăteşte terenul. Sau poate îl votăm chiar în acest moment, dar nu ne dăm seama.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
18 decembrie 2012 19:12

Alte articole

Vezi mai mult