Cercetătorii TNR au descoperit celelalte 7 locuri în care poţi face sex

După ce au rămas fără fonduri pentru studierea efectului berii asupra cercetătorilor în timpul programului de muncă, cercetătorii TNR au fost nevoiţi să se reorienteze spre un alt tip de studiu. Respectiv, care sunt cele 10 locuri inedite în care se poate face sex. Ideea le-a venit după ce au citit în presa noastră zeci de articole care recomandă 10 locuri inedite în care poţi să faci sex. După ce au efectuat tradiţionalul search pe Google, cercetătorii TNR au descoperit doar 3 locuri în care se poate face sex: respectiv cele trei locuri implicate pentru sexul normal, anal şi oral (se ştiu ele).

Ca să identifice celelalte 7 locuri în care se poate face sex, cercetărorii TNR au părăsit laboratoarele şi au studiat pe teren fenomenul sexului. După mai bine de 3 luni de cercetări, avem în sfârşit o listă a celorlalte 7 locuri în care se poate face sex.

Mâna. Oficial, mâna nu este un loc în care se poate face sex. Este mai degrabă un cantonament în care intri uneori pentru a te prezenta mai bine într-o partidă oficială de sex. Însă, dacă pui suficientă pasiune, mâna îţi o poate oferi o senzaţie apropiată de cea a sexului în doi.

Priza. Zvonurile spun că sunt temerari care au încercat această variantă. Cert e că nu există nici un supravieţuitor al unei astfel de practici, deci e posibil ca priza pe post de loc de făcut sex să fie un simplu mit.

Caloriferul. Spaţiul dintre elemenţii unui calorifer poate oferi plăceri extreme unor temerari. Există însă două probleme: caloriferele astea noi sunt alt model, nu au elemenţi ca vechile calorifere de fontă. Pe urmă, caloriferul se pretează la activităţi sexuale doar când vrea regia de termoficare să îţi dea căldură, pentru că nimeni nu se încumetă la o partidă de sex la rece. În general, „partenerele” frigide nu sunt pe placul bărbaţilor.

Televizorul. Un tip de sex din ce în ce mai rar întâlnit. Se mai practică în Moldova şi în alte zone sărace ale ţării. Este practicat doar de bărbaţi, care ameninţă că şi bagă aia în televizor când le cade antena de pe casă şi prind doar purici.

Sticla. Un loc riscant, funcţional doar dacă te foloseşti de sticlă cu atenţie. Altfel, rişti să aduni de pe jos nu doar cioburile de la sticlă. Varianta cu plastic este mai puţin periculoasă, însă în comparaţie cu sticla este privit ca un loc artificial pentru făcut sex.

Ţevile. Cei cu pretenţii îşi pot achiziţiona ţevi, dimensiunea dorită, de la magazinele de instalaţii. Cei fără buget nu trebuie însă să dispere, pentru că ţevi se găsesc şi la liber. Nu e deloc greu să găseşti o ţeavă spartă pe undeva, ceea ce uneori chiar creşte satisfacţia actului sexual. Adepţii acestui loc susţin că o ţeavă din care vine apă cu presiune nici nu se compară cu o ţeavă luată de la magazin şi dusă direct în dormitor.

Banca din parc. Un loc brevetat de un asiatic, acum ceva timp. Locul ăsta implică mai multe probleme. Băncile din parcurile noastre au componente lipsă, deci o bancă acătări e mai greu de găsit. Spaţiul este uneori prea strâmt, ca dovadă că asiaticul care a brevetat locul a rămas cu „jucăria” prinsă între părţile băncii şi a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi eliberat. Şi gândiţi-vă că vorbim de un asiatic, care are o „jucărie” cam de „jucărie”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 iunie 2010 14:01
Citește mai mult despre: cercetatori sex studiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult