Discuțiile despre reconversia bătrânelor CET-uri către un combustibil mai puțin poluant decât cărbunele au intrat din nou în impas. Reprezentanții sindicatelor din industria au protestat vehement, explicând că grătarul pe gaz nu are gust.

Incepand_de_luna_viitoare_RADET_va_factura_si_caldura_de_afara.jpg

„Dacă trecem pe gaz am putea foarte bine să trecem și pe încălzire electrică, ca să nu ne mai chinuim. Știți cum iese o plachie la gaz? Ca naiba. Sau la plită electrică. Cărbunele dă gust și e cel mai bun înlocuitor acum că nu mai avem voie să avem Centrale termice de oraș cu lemne”, a declarat Corneliu Floroiu, vice-lider sindical CET Sud.

Angajații spun că singura parte ce nu va fi afectată de schimbări ar fi zona în care se coc vinete pe țevi. „Indiferent de metoda de producere, țevile cu abur fierbinte sunt la aceeași temperatură, perfecte pentru vinete sau ardei capia, pentru cine vrea să facă o salată”, spun muncitorii. 


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 10.02.2020 16:38 Social

National Cinematografic