Un bolnav mintal deosebit de periculos a fost capturat azi pe Aeroportul Otopeni, după ce ar fi declarat că el era medic neurochirurg în Franţa şi că are de gând să se întoarcă în ţară, să-şi găsească un job într-un spital de stat. Panicaţi, cei care l-au auzit şi-au dat seama că trebuie să fii complet nebun să-ţi doreşti să trăieşti într-un asemenea gunoi de ţară, aşa că au chemat poliţia.medic_prins_otopeni.jpg

“Am legitimat un medic labil psihic, care intenţiona să se mute înapoi în România, deşi era emigrat şi integrat în Franţa, o ţară civilizată. Acesta avea de gând să-şi aducă şi familia aici, aşa că am dispus măsura arestului preventiv şi l-am internat la nebuni la Obregia, până se mai linişteşte şi-i vine mintea la cap”, explică poliţistul Traian G, care l-a prins pe medicul bolnav mintal.

Medicul încercase să le spună şi altor cetăţeni în avion cum că ar trebui să se întoarcă în România, să mai dea o şansă ţării natale, că prin muncă, cinste şi ambiţie poţi învinge sistemul corupt, însă din fericire oamenii au realizat că au de-a face cu o persoană cu probleme mintale, pentru că în România nu se va rezolva niciodată nicio problemă, atâta timp cât e condusă de hoţi.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 05.09.2017 16:46 Social

National Cinematografic