Un bolnav mintal deosebit de periculos a fost capturat azi pe Aeroportul Otopeni, după ce ar fi declarat că el era medic neurochirurg în Franţa şi că are de gând să se întoarcă în ţară, să-şi găsească un job într-un spital de stat. Panicaţi, cei care l-au auzit şi-au dat seama că trebuie să fii complet nebun să-ţi doreşti să trăieşti într-un asemenea gunoi de ţară, aşa că au chemat poliţia.medic_prins_otopeni.jpg

“Am legitimat un medic labil psihic, care intenţiona să se mute înapoi în România, deşi era emigrat şi integrat în Franţa, o ţară civilizată. Acesta avea de gând să-şi aducă şi familia aici, aşa că am dispus măsura arestului preventiv şi l-am internat la nebuni la Obregia, până se mai linişteşte şi-i vine mintea la cap”, explică poliţistul Traian G, care l-a prins pe medicul bolnav mintal.

Medicul încercase să le spună şi altor cetăţeni în avion cum că ar trebui să se întoarcă în România, să mai dea o şansă ţării natale, că prin muncă, cinste şi ambiţie poţi învinge sistemul corupt, însă din fericire oamenii au realizat că au de-a face cu o persoană cu probleme mintale, pentru că în România nu se va rezolva niciodată nicio problemă, atâta timp cât e condusă de hoţi.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Tuesday, 05.09.2017 13:46 Social

National Cinematografic