Cetăţean prins pe Otopeni şi internat la ospiciu, după ce a susţinut că e medic şi vrea să se întoarcă în România

Un bolnav mintal deosebit de periculos a fost capturat azi pe Aeroportul Otopeni, după ce ar fi declarat că el era medic neurochirurg în Franţa şi că are de gând să se întoarcă în ţară, să-şi găsească un job într-un spital de stat. Panicaţi, cei care l-au auzit şi-au dat seama că trebuie să fii complet nebun să-ţi doreşti să trăieşti într-un asemenea gunoi de ţară, aşa că au chemat poliţia.

“Am legitimat un medic labil psihic, care intenţiona să se mute înapoi în România, deşi era emigrat şi integrat în Franţa, o ţară civilizată. Acesta avea de gând să-şi aducă şi familia aici, aşa că am dispus măsura arestului preventiv şi l-am internat la nebuni la Obregia, până se mai linişteşte şi-i vine mintea la cap”, explică poliţistul Traian G, care l-a prins pe medicul bolnav mintal.

Medicul încercase să le spună şi altor cetăţeni în avion cum că ar trebui să se întoarcă în România, să mai dea o şansă ţării natale, că prin muncă, cinste şi ambiţie poţi învinge sistemul corupt, însă din fericire oamenii au realizat că au de-a face cu o persoană cu probleme mintale, pentru că în România nu se va rezolva niciodată nicio problemă, atâta timp cât e condusă de hoţi.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
5 septembrie 2017 14:46
Citește mai mult despre: franta medic Otopeni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult