Cetăţeni oneşti de etnie neprecizată: Reclamele mint! Cuţitul Miracle Blade nu taie şine de tren

În ultimele zile, biroul local OPC din Strehaia a fost asaltat de localnici care au cumpărat cuţitele Miracle Blade, promovate intens pe canalele TV. Deşi reclama susţine că aceste cuţite “taie orice”, cetăţenii spun că s-au chinuit ore întregi cu ele, nereuşind nici măcar să zgârie o şină de cale ferată din apropiere.

“Nu spun că nu sunt cuţite bune”, declară Manuel Rotaru, bulibaşă de etnie nespecificată. “Taie pâine, ananas, duşmani, brânză. Dar reclama spunea că le putem folosi pentru orice, aşa că am luat vreo zece şi pentru băieţii care adună fiare vechi în mod cinstit pe-aici prin vecini. Când colo, nu taie nici şină de tren, nici stâlp de înaltă tensiune, nici măcar semne de circulaţie. Aşa, ca fapt divers, că nici prin gând nu ne-ar trece să le furăm, doamne fereşte. Oricum, ne simţim înşelaţi şi vrem banii înapoi pe ele.”

Dacă plângerile vor fi luate în considerare, producătorul cuţitelor ar putea fi obligat nu numai să specifice în cadrul spotului publicitar că acestea nu taie şine şi stâlpi, dar şi să îi despăgubească pe cetăţenii prinşi de Poliţie în timp ce încercau să le folosească în acest scop.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
15 mai 2013 17:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult