Cetăţenii din Drumul Taberei abia aşteaptă Black Friday. Poate de data asta prind şi ei metrou pe net

Sărbătoarea creștină Black Friday nu este doar pentru cei bogați ci și pentru cei mai năpăstuiți dintre noi, locuitorii din Drumul Taberei. Aceștia au năvălit în această dimineață pe internet, că oricum nu aveau altceva de făcut, și au căutat în disperare o promoție la metrou.

Îmbulzeala din Drumul Taberei a făcut ca mai multe site-uri să afișeze mesaje de eroare, așa cum vor afișa tabelele din stația Favorit sau Drumul Taberei 34 la nici două zile de la inaugurare. Locuitorii au căutat „metro”, „metrou” sau chiar „metrobolant”, care este de fapt numele unui volum de poezii postmoderniste scrise de un uluitor poet din Buzău.

„În fiecare an se anunță «produse speciale» sau câte un «produs surpriză». Am zis că poate sunt măcar vreo câteva vagoane”, a declarat, deznădăjduit, un om care stă în Drumul Taberei încă de pe vremea când nu se inventase metroul. Autoritățile au luat act de dorința cetățenilor și au anunțat că de Black Friday au mai băgat un act adițional la contractul de execuție al construcției, care nu va grăbi lucrurile dar va mări prețul cu încă 15% și 300 de milioane de dolari.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
18 noiembrie 2016 08:11

Alte articole

Vezi mai mult