Un studiu recent confirmă ceea ce bănuiam toţi: că alcoolul şi PSD-ul produc involuţia speciei. O hartă a violurilor din România coincide perfect cu harta votanţilor PSD, împărţind România în Oameni Normali(Transilvania), Unguri(Stepa Mongolă Secuiască) şi Australopitecus Pesedensis, un fel de trib extrem de numeros, ai cărui membri se autodescriu prin sintagma “mândri că suntem români”, şi nu fac altceva decât să bea, să violeze şi să producă plozi, în general prin metoda incestului, totul finanţat de stat, prin ajutoare sociale.harta_violurilor.jpg

“Este foarte interesant cum niciunul din aceşti australopiteci nu-şi găseşte job în Transilvania, unde nu i-ar angaja nimeni, ci doar în Italia, Spania şi în alte ţări unde aceştia sunt confundaţi cu românii, cetăţenii de acolo nereuşind să facă diferenţa”, explică sociologul Decebal Popescu.

Un sondaj arată că dacă Duminica asta ar fi alegeri, cetăţenii din zona cu roşu declară că “Aş bea, aş viola şi aş vota cu PSD, oricine ar fi candidatul”, poziţie de altfel previzibilă. Totuşi, există şi un revers al medaliei: natura le dă în fiecare an beţivanilor violatori cele mai mari cutremure, inundaţii, secete şi alunecări de teren, drept pedeapsă că sunt nu un popor, ci o mare mârşăvie şi o pată pe faţa pământului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 22.07.2015 18:02 Social

National Cinematografic