CFR Călători, salvată de vreme: are un nou set de scuze pentru întârzierile trenurilor

Odată cu ninsorile şi frigul abătute asupra ţării, angajaţii CFR Călători răsuflă uşuraţi. Aceştia tocmai au primit pe tavă o serie de scuze originale şi uşor verificabile pentru întârzierile de sute de minute ale trenurilor. Ei spun că în ultima vreme se confruntau cu o penurie de astfel de scuze, fiindu-le tot mai greu să redacteze comunicate de presă penibile.

„Astă vară, cât a ţinut canicula, era uşor, alibiurile veneau de la sine. Chiar şi pe toamnă am dus-o lejer cu «se dilată şina», devenise motto-ul instituţiei. Cand s-a mai răcorit, am avut ceva succes cu «linia blocată de un cârd de lopătari» sau clasicul «hoţii din Zăbrăuţi au furat curentul prin branşări ilegale, provocând ceaţă pe traseu». Dar în ultimele săptămâni situaţia s-a deteriorat, era tot mai greu să găsim scuze la standarde europene. Riscam să se creeze impresia falsă că de vină ar fi jafurile şi incompetenţa din companie şi nicidecum factori cu totul externi”, spun reprezentanţii CFR.

Pentru ca blocajul de idei să nu se repete şi după ce trece iarna, CFR va aduna propuneri de scuze de la fani, într-un concurs pe Facebook. Câştigătorii vor fi răsplătiţi cu premii atractive, oferindu-li-se întârzieri de mii de minute pe viaţă, pentru toată familia.

Autor: Harald (aka Apatrid)

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
14 decembrie 2012 14:12

Alte articole

Vezi mai mult