CFR momeşte corporatiştii. A apărut vagonul cu sală de şedinţe

Gata cu serviciile pentru săraci și foarte săraci! CFR a adoptat un model nou de corporate sales, oferindu-le corporatiștilor un vagon cu sală de ședințe. Aceștia pot să plece chiar şi de 1 Mai undeva, fără a-şi neglija atribuţiile de muncă, fiind, se pare, un pas intermediar până la o vacanţă normală.

”Când i-am rugat să-mi prezintele biletele de călătorie, au scos un proiector și mi-au pus un Powerpoint, în care îmi prezentau evoluţia tichetului de călătorie şi cum să-l optimizez. I-am lăsat acolo în sala lor de şedinţe şi m-am dus să optimizez o bere cu mecanicii, în locomotivă”, spune Jean, controlor CFR.

Ca la orice proiect nou, au fost şi probleme. Pentru că un corporatist din sală a constatat că e curent şi ar trebui închis un geam, s-a supus propunerea la vot şi a ieşit egalitate. În consecinţă a trebuit să fie deturnat trenul spre Viena, unde e sediul central al corporaţiei, pentru că doar CEO-ul cel mare poate decide în caz de balotaj.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
30 aprilie 2015 15:04

Alte articole

Vezi mai mult