Comisia pentru Sănătate a Parlamentului European a prezentat astăzi dimineață agenda pentru etapa 2018-2020 privind politicile de coeziune. Un punct important este reducerea treptată a cantității de hârtie folosită în parizerul industrial, numit în România „parizer alimentar”. 

parizer aditivi bucegi.jpg

„Ne dorim ca până în 2020 să nu mai folosim hârtie igienică pentru producerea de astfel de furaje, pentru că nu este atât de biodegradabilă pe cât sperăm”, a declarat Mijaela Kherslon, președinta comisiei de sănătate. Măsura vizează producătorii est-europeni de parizer care vor trebui astfel să schimbe serios rețeta, fiind îngrijorări serioase în privința gustului. 

„Dom'le, noi așa ne-am obișnuit, așa mâncăm parizer din tată în fiu, cu fosfați, cu carbonați, cu ce mai găsești prin el. Dacă îl face sănătos, septic, ca de spital, păi nu mai are niciun gust”, și-a exprimat opinia un consumator român de parizer. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 04.12.2017 15:07 Social

National Cinematografic