Chiar vine diaspora! Aplauzele de la aterizare se aud până în Piaţa Victoriei

Se simte în aer aromă de euro, foșnet de papornițe și murmur de aplauze dispre Otopeni. Primele avioane care aduc diaspora românească au început să sosească deja în țară. Aeroportul are o zi plină, controlorii de trafic spun că se aude un ropot de aplauze la fiecare cinci minute. 

„Cursa de la Fumicino a fost una cu aplauze prelungite și ovații. De la Madrid a venit un avion în care oamenii au început să aplaude încă de la intrarea în spațiul aerian București. Cele mai multe aplauze le-a primit cursa de la Luton, unde pilotul a făcut un giumbușluc înainte de aterizare, stârnind emoție și bucurie în rândul călătorilor”, a declarat Aurel Militaru, șeful turnului de control de la Otopeni.

Românii vin înapoi în țară pentru a aduce una alta, a rezolva niște treburi, a pune niște acte în ordine și a protesta în fața guvernului pentru felul în care s-a comportat acesta în ultimii 30 de ani de au ajuns ei să fugă din țară. „Scopul meu în acest weekend e să pot să rezist tentației de a fonda un partid politic în urma protestului de sâmbătă”, a declarat Iulian Robu, un tânăr din diaspora care se întoarce în țară. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

9 august 2019 16:14
Citește mai mult despre: aplauze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult