Chioșcurile STB și FruFru, singurele locuri din România unde nu se vinde băutură

De când Poşta Română a introdus serviciul AlcoPost, casele de bilete ale STB şi cantinele Frufru au rămas ultimele locuri din ţară unde nu se vinde băutură! O arată un studiu realizat de Asociaţia Consumatorilor de Alcool, care a bătut la peste 4 milioane de uşi şi a întrebat „Ceva de băut aveţi? Cât costă?”

„Ştirea e puţin tendenţioasă. Nu e vorba de toate ghişeele STB, ci doar cele mici. Alea mari, unde se pot emite cartele, au şi un mic frigider de bere”, a precizat Marcel Burebista, vice-director adjunct principal gr. 2 la serviciul bucureştean de transport în comun.

„Nu vă luaţi nici de noi”, a declarat Gigi zis Julă, brand manager junior officer la Frufru. „Avem multe preparate cu fructe şi legume, din care oricine poate face ţuică de puşcărie folosind un simplu bidon de plastic şi o pătură groasă.”

În rest, potrivit studiului ACA, orice local, instituţie sau magazin din ţară are şi un raion de trăscău, indiferent că vorbim de McDonald’s, aprozar, papetărie, pompe funebre sau Institutul de Pielărie şi Ţesături.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 iunie 2022 17:15
Citește mai mult despre: alcool magazine

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult