Chipul profesoarei în greva foamei, cea mai bine vândută mască de Halloween în America

Faţa profesoarei din Caracal aflate în greva foamei face furori în America. O replică a chipului ei domină piaţa de vînzări de măşti de Halloween de peste ocean. Practic, este cea mai bine vândută mască de Halloween din ultimii 60 de ani.

„De la apariţia măştii lui Dracula nu cred că s-a mai întâmplat aşa ceva. Această mască este fantastică, este originală, este înfricoşătoare, dar cu toate acestea îţi lasă impresia că persoana pe care o reprezintă chiar ar putea să existe în realitate. Cine a creeat-o e pur şi simplu un geniu”, au scris colegii de la New York Times, în recenzia făcută măştii.

Deşi este vedetă în Statele Unite, masca profesoarei aflată în greva foamei nu s-a bucurat de acelaşi succes şi în ţara noastră. „În România masca nu a avut succes dintr-un motiv extrem de simplu: din oricare 10 profesori luaţi la întâmplare, cel puţin trei dintre ei arată în mod natural mai fioros decât masca cu grevista foamei. Practic, pentru mulţi români e mai indicat să fie naturali decât să poarte măşti dacă vor să pară fioroşi sau infricoşători de Halloween. În condiţiile astea, masca profesoarei greviste n-a avut nici o şansă”, ne-a explicat motivul psihologul Viorel Nepocitu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 octombrie 2010 15:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult