Chiriaș din Cluj evacuat după ce proprietarul și-a luat câine și-i trebuia cușca înapoi

Criza de pe piața imobiliară din Cluj se adâncește pe măsură ce numărul locuințelor disponibile pe piață scade iar cele care mai sunt au chirii din ce în ce mai mari. La asta se adaugă și faptul că mulți clujeni proprietari de locuințe s-au îmbogățit și acum își permit să aibă grijă și de un câine sau pisică, ceea ce reduce opțiunile pentru studenți și alți șomeri care caută o locuință în Cluj.

Chiar în această dimineață un chiriaș a fost evacuat cu scandal din locuința sa cu toate că fusese avertizat din timp că acest lucru se va întâmpla. Doar cu câteva zile înainte proprietarul începuse să facă pregătirile, cumpărând mâncare de câine, un bol pentru apă, unul pentru mâncare și totul a culminat când a luat și câinele.

„Nu pot să țin câinele cu mine în casă, că e labrador, e mare, a trebuit să renunț la garsoniera din curte pe care o închiriam. Asta e, pierd 500 de euro pe lună, dar câinele îmi aduce mult mai multe bucurii”, s-a justificat proprietarul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 noiembrie 2022 08:52
Citește mai mult despre: caine chirie cluj

Comentarii 1 comentariu

  • UPDATE! Labradorul a acceptat să împartă cușca cu chiriașul, astfel încât și bunicuța mai încasează jumătate din chirie.

Alte articole

Vezi mai mult